Kommende

Events

Tarteletaften

Fredag den 18/2 fra kl. 17.00

Bestilling på telefon

Mere info

Buffet med 3 slags tarteletter og 6 slags fyld

incl. en slags vegetarisk.

Spis hvad du kan

149 kr. (børn under 11 år ½ pris)

Husk bordbestilling 

Mors dag

8. maj fra kl. 17.00

Bestilling på telefon

Mere info

Forretter – vælg imellem

  • Spinatroulade af spinat m/ koldrøget laks og flødeost
  • hertil salat, rejer og brød.
  • Hjemmebagt muslingeskal m/høns i asparges.
  • Kold rosastegt dådyrfilet på babyslat m/ rysteribs, ravigotesauce og brød.

Hovedretter – vælg i mellem

  • Rosastegt lammeculotte m/krydderbagte kartofler,
  • årstidens grønt, rabarberkompot og persillesmør.
  • Unghanebryst m/ hjemmelavet pasta, grønne asparges, bagt tomat og svampesauce.
  • Indbagt laks i butterdej, spinat og pikant ost. m/ små bagte gulerødder og asparges.

Desserter – vælg i mellem

  • Hjemmelavet citronfromage m/ flødetop og nøddecrunch.
  • Hjemmelavet flødeis m/ havens blandede bær.
  • Jordbærdrøm – makronbund m/ jordbærmousse

Husk bordbestilling
Med ret til ændringer forbeholdes

2 retter:  305 kr.

3 retter:  345 kr.

Dansk klassiker

Buffet – Fra kl 17.00

Bestilling på telefon

Dato og retter

31. aug

  • Smørrebrød på buffet – 6 slags. Incl. i genstand – 139 kr.
  • Kaffe m/ hjemmebagt kringle – 50 kr.

30. sep

  • Stegt flæsk – 139 kr.
  • Citronfromage – 50 kr.

31. okt

  • Flæskesteg – 139 kr.
  • Fløderand med frugter – 50 kr.

30. nov

  • Oksesteg – 139 kr.
  • Romfromage med kirsebærsauce  50 kr.

30. dec

  • Kogt torsk- 139 kr.
  • Irish coffee (dobbelt)  50 kr.

Børn under 11 år 60 kr.

Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes

Husk bordbestilling

Høstmarked- og fest

3. september fra kl. 11.00

Bestilling på telefon

Mere info

Fra 11-13 serveres der udendørs biksemad lavet over bål 75 kr. pr. portion

Fra kl. 18 Portionsanrettet og på buffet*

  • Gin og enebær gravad laks m/æbledressing
  • Stegte sild på små kartofler med tomatchutney
  • Paté med fasan og cognac
  • Efterårssalat med confiteret andekråser
  • Stegt kalvelever m/ urtemos og rysteribs
  • Lammeculotte m/ bagte rødder og timiansky
  • Stegte riskugler m/ krydderurter
  • Kålsalat m/ nødder og druer
  • Hjemmebagt brød
  • Flere slags sødt og ost

Pris pr. person 255 kr.

Børn under 11 år 125 kr.

*Ret til ændringer forbeholdes

Gin & Tapas

7. oktober

Bestilling på telefon

Mere info

I aften serveres gin og tonic til alle anretninger. Drinken består af 40 ml gin og 100 ml tonic

Til velkomst serveres

  • Bertha´s Revenge Sloe Gin 25 % og Bermondsey tonic, hertil lette snacks

Som forret

  • Dildmarineret rejer, laksesoufflerose og lun torsk m/palmekål og lun aspargessauce
  • Hertil hjemmebagt brød
  • Serveres med Four Jiggers Gin 44,4 % og Archibald Tonic

Som hovedret

  • Langtidsstegt oksebryst på grov urtemos. Lammeculotte på kamut (orientalsk hvedesort) med bagte gulerødder. Dådyrragoüt med polenta hertil salat i glas.
  • Serveres med Skin Gin 42 % og Indi lemon Tonic.

Som dessert

  • Græskartærte, pæresorbet og brie med figenmarmelade og kiks
  • Serveres med Slingsby Rhubarb Gin 40% og Bermondsey Tonic

Pris pr. person  499,-

Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltager

Husk bordbestilling

Fiske- og vildtaften

28. oktober

Bestilling på telefon

Mere info

Alt serveres ved bordet som anretninger

Starters ved ankomst m/ et glas bobler

  • Bruchetta med surimi og humus
  • Tigerreje i peberfrugtpesto
  • Paté af fasan tilsmagt m/ cognac hertil havtornmarmelade

Forretter

  • Dildgravad torsk m/ tangsalat
  • Hjemmelavet forårsrulle med rødder og dådyr
  • Knivmusling på lun pastasalat

Hovedretter

  • Æbleflæsk lavet over bål i haven, af lokale æbler og ”flæsk” af Gåsebryst
  • Kulmule i æblechutney på bagt kartoffel i citrusolie
  • Dådyrfilet på perlespelt med rysteribs og edamamebønner

Dessert

  • Brombærfromage
  • Æblemuffin
  • Vesterhavsost med kvæde”brød” og kiks

*Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes

Pris pr. person 325 kr.

Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere

Husk bordbestilling

Mortens Aften

10. november fra kl. 17.00

Bestilling på telefon

Mere info

Menu

  • Hønsekødsuppe med urter, kød – og melboller hertil hjemmebagt brød
  • Andesteg med hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler, surt og sauce af stegeskyen
  • Gammeldags æblekage

2 retter 249,00 kr.  

3 retter 279,00 kr.

Med ret til ændringer forbeholdes

Julefrokst

– i huset & ud af huset, til private og erhverv

Bestilling på telefon

Nytårsmenu

– i huset & ud af huset, til private og erhverv

Bestilling på telefon

Åbningstider

Efter aftale og ved vores events

Telefontid: 9.00 -21.00

Anmeldelser

Det mener vores gæster

Ole Rex
Ole Rex
5. Oktober, 2022.
Hyggeligt og autentisk sted. Fantastisk mad og service fra køkkenet.
Helle Utermøhl
Helle Utermøhl
3. Oktober, 2022.
Lækker mad, hyggelig stemning, sødt personale. Dog lidt dårlig akkustik når der er mange mennesker
Peter Ottosen
Peter Ottosen
5. Juni, 2022.
Henning safranski
Henning safranski
30. April, 2022.
William Bergmann Børresen
William Bergmann Børresen
17. April, 2022.
Gitte Nordlund Thage
Gitte Nordlund Thage
21. Marts, 2022.
Lauritz Freundt
Lauritz Freundt
7. Marts, 2022.
Line Ladving
Line Ladving
6. Marts, 2022.
Bent Rasmussen
Bent Rasmussen
27. Februar, 2022.
Det var rigtigt godt vi kommer igen 👍
Uffe Petersen
Uffe Petersen
26. Februar, 2022.