Events


Mors dag

Kommer når restauranten åbner igen

 

Forretter

Hjemmebagt muslingeskal m/ rejer og asparges

Røget andebryst på babysalat m/ grillet squash og rabarberkompot

Varmrøget fejølaks på hjemmebagt brødsnitte m/ røræg og grønne asparges

 

Hovedretter

Plankebøf af mør oksefilet m/ ristede champignon, urtemos og nye gulerødder hertil skysauce.

Unghanebryst på båndpasta m/ langtidsbagt tomater, grønne asparges, hertil rabarberkompot og svampesauce.

Mørbradtårn af svinemørbrad m/ små bagte kartofler, broccolitimbale, paprikasauce og mango- kålsalat

Tunsteak på rispillaf m/ urtesmør og bagte grøntsager

 

Desserter

2 hjemmebagte pandekager m/ jordbær og hjemmelavet vanilje is

Butterdejskrammerhus m/ friskt frugt og chokoladecreme

Rabarbertærte m/ softice

Iscocktail efter kokkens valg.

 

2 retter 225 kr.

3 retter 295 kr.

Dansk klassiker    

På buffet - Fra kl 17

 

31. aug

Biksemad - 119 kr.

Citronfromage - 50 kr.

 

30. sep

Stegt lever og hjerter i flødesauce - 119 kr.

Rødgrød m/ fløde - 50 kr.

 

31. okt

Flæskesteg - 119 kr.

Fløderand med frugter - 50 kr.

 

30. nov

Oksesteg - 119 kr.

Romfromage med kirsebærsauce - 50 kr.

 

30. dec

Kogt torsk - 119 kr.

Irish coffee (dobbelt) - 50 kr.

 

Børn under 11 år 55 kr.

Køkkenet lukker kl. 20.00 - Med ret til ændringer forbeholdes

 

Husk bordbestilling

Appitizer…

Et glas bobler… serveret ved bordet

Pølser og ærtepuré

 

Foretter…

Portionsanrettet på buffet

Røget dyrekølle på hjemmebagt surdejsbrød med syltede lokale rødløg

Fiskepaté af lokal fangede fisk på salat

Fasanbryst omviklet med panchetta hertil jordskokker

Hertil hjemmebagt brød

 

Fiskeret …

Serveret ved bordet

Torsk en papilotte (tilberedt i papir) med kartofler, cherrytomater, oliven, kapers og timian

 

Hovedret …

serveret ved bordet

Indbagt agerhøne

Gråandbryst i sursødsauce med lollandsk qinioa

Dådyrfilet på spyd med svampe og løg på svampetatatuille

 

Dessert…

På buffet

Æbletrifli med mascaponecreme og paradisæblegele

Gedeost på pind

Lune glaseret babypærer med hjemmelavet solbærrom - og syltetøj

 

Pris 315 kr.

Med ret til ændringer forbeholdes

Mortensaften 2021 på Den Gamle Møllegaard

Menu

10. november fra kl. 17

Oksekødssuppe med urter, kød- og melboller.

Hertil hjemmebagt brød

Andesteg m/hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler,

surt og sauce af stegeskyen

Gammeldags æblekage

2 retter 249,00 kr.  3 retter 279,00 kr.

(børn under 11 år betaler halv pris)

Top