Events


ūü漬†√ėLSMAGNING p√• Den Gamle M√łllegaard¬†ūüćĽ

Fredag den 26. april kl. 17 inviterer vi endnu engang til √łlsmagning i selskab med Syndikatet! Inden vi f√•r lov at smage p√• alle de l√¶kre √łl serverer vi lobescoves, hvilket i √łvrigt g√•r rigtig godt med √łl¬†ūüćļūüėČ
I tilf√¶lde af at I ikke kan f√• nok af √łllene, er der selvf√łlgelig mulighed for at k√łbe dem med hjem til en fordelagtigt pris efter eventet.¬†
Kontakt os p√• tlf. 5493 5149 / 2784 4270 for at bestille plads til arrangementet¬†ūüďěūüĎć

Mors dag

10. maj fra klokken 17

 

Forretter

Hjemmebagt muslingeskal m/ rejer og asparges

R√łget andebryst p√• babysalat m/ grillet squash og rabarberkompot

Varmr√łget fej√łlaks p√• hjemmebagt br√łdsnitte m/ r√łr√¶g og gr√łnne asparges

 

Hovedretter

Plankeb√łf af m√łr oksefilet m/ ristede champignon, urtemos og nye guler√łdder hertil skysauce.

Unghanebryst p√• b√•ndpasta m/ langtidsbagt tomater, gr√łnne asparges, hertil rabarberkompot og svampesauce.

M√łrbradt√•rn af svinem√łrbrad m/ sm√• bagte kartofler, broccolitimbale, paprikasauce og mango- k√•lsalat

Tunsteak p√• rispillaf m/ urtesm√łr og bagte gr√łntsager

 

Desserter

2 hjemmebagte pandekager m/ jordbær og hjemmelavet vanilje is

Butterdejskrammerhus m/ friskt frugt og chokoladecreme

Rabarbertærte m/ softice

Iscocktail efter kokkens valg.

 

2 retter 225 kr.

3 retter 295 kr.

Dansk klassiker    

På buffet - Fra kl 17

 

31. aug

Kyllingesteg m/ rabarber, agurkesalat, kartofler og skysovs - 99 kr.

R√łdgr√łd¬†m/ fl√łde - 45 kr.

 

30. sep

Oksesteg m/ gr√łntsager, kartofler og skysauce¬†- 99 kr.

Iscocktail - 45 kr.

 

31. okt

Biksemad med spejlæg - 99 kr.

Vaniljebudding med jordbærsauce - 45 kr.

 

30. nov

Flæskesteg - 99 kr.

Ris a la mande - 45 kr.

 

30. dec

Kogt torsk - 99 kr.

Irish coffee el. iscocktail - 45 kr.

 

B√łrn under 11 √•r 50 kr.

K√łkkenet lukker kl 20.00 - Med ret til √¶ndringer forbeholdes

 

Husk bordbestilling

Vildt -og fiske arrangement 24. oktober 2020

 

Fra 18-ca 18.30

Ankomst og ved bordet serveres et glas mousserede vin, dertil

Stegt kammusling på rosmarinspyd m/ærtepuré og ristet solsikkekerner

Sandwich m/ helstegt d√•dyrm√łrbrad

 

18.30- ca. 19.30   Forretter

Fasansuppe m/ urter fuglek√łd og hjemmebagt br√łd

Lakserilette  på agurk m/ citrusolie

Vildandel√•r a la confit¬† p√• bagte r√łdbeder og gulerod

 

Ca. 19.30   Hovedretter

Dådyrrulle på ratatuille

Raviolipasta m/ hakket d√•dyr vendt i salviesm√łr

Helstegt d√•dyrk√łlle p√• blomk√•l/kartoffelpur√© m/ baconsm√łr

Stegt gåsebryst på kartoffelbund m/ orangesauce

Indbagt harefilet vendt i sesam m/ rosenk√•l og minil√łg

Torskefilet viklet i porre p√• r√łd tapenade

 

Salat af hjertesalat, granatæble, æble og spidskål

Waldorfsalat

 

Desserter

Ost, sort castello m/ hjemmebagt br√łdsnitte og marinerede √¶bler og bagt peberfrugt

Stikkelsbærtærte

Browniesnitte med brombærcreme

 

Alt anrettet på buffet i små portioner

 

Pris pr pers. 289 kr.

(Med ret til ændringer forbeholdes)

 

Mortensaften 2019 p√• Den Gamle M√łllegaard

Menu

10. november fra kl. 17

Oksek√łdssuppe med urter, k√łd- og melboller.

Hertil hjemmebagt br√łd

Andesteg m/hjemmelavet r√łdk√•l, brune og hvide kartofler,

surt og sauce af stegeskyen

Gammeldags æblekage

2 retter 249,00 kr.  3 retter 279,00 kr.

(b√łrn under 11 √•r betaler halv pris)

Top