Tarteletaften
Fredag den 18/2 fra kl. 17
Buffet med 3 slags tarteletter og 6 slags fyld
incl. en slags vegetarisk.
Spis hvad du kan
149 kr. (børn under 11 år ½ pris)
Husk bordbestilling
Mors dag 8. maj fra kl. 17
Forretter – vælg imellem
֎ Spinatroulade af spinat m/ koldrøget laks og flødeost
hertil salat, rejer og brød.
֎ Hjemmebagt muslingeskal m/høns i asparges.
֎ Kold rosastegt dådyrfilet på babyslat m/ rysteribs, ravigotesauce og brød.
Hovedretter – vælg i mellem
֎ Rosastegt lammeculotte m/krydderbagte kartofler,
årstidens grønt, rabarberkompot og persillesmør.
֎ Unghanebryst m/ hjemmelavet pasta, grønne asparges, bagt tomat og svampesauce.
֎ Indbagt laks i butterdej, spinat og pikant ost. m/ små bagte gulerødder og asparges.
Desserter – vælg i mellem
֎ Hjemmelavet citronfromage m/ flødetop og nøddecrunch.
֎ Hjemmelavet flødeis m/ havens blandede bær.
֎ Jordbærdrøm – makronbund
m/ jordbærmousse
Husk bordbestilling
Med ret til ændringer forbeholdes
2 retter 305 kr.
3 retter 345 kr.
Dansk klassiker
På buffet - Fra kl 17
31. mar
Koteletter i fad med ris - 119 kr.
Iscocktail - 50 kr.
30. apr
Gammeldaw's kyllingesteg - 119 kr.
Frugter med råcreme - 50 kr.
31. maj
Mørbradgryde m/ kartofler, ris og råkost - 119 kr.
Jordbær m/ fløde - 50 kr.
30. jun
Mælkeærter og hønsefrikassé - 119 kr.
Rabarbergrød m/ fløde - 50 kr.
Børn under 11 år 55 kr.
Køkkenet lukker kl. 20.00 - Med ret til ændringer forbeholdes
Husk bordbestilling
Appitizer…
Et glas bobler… serveret ved bordet
Pølser og ærtepuré
Foretter…
Portionsanrettet på buffet
Røget dyrekølle på hjemmebagt surdejsbrød med syltede lokale rødløg
Fiskepaté af lokal fangede fisk på salat
Fasanbryst omviklet med panchetta hertil jordskokker
Hertil hjemmebagt brød
Fiskeret …
Serveret ved bordet
Torsk en papilotte (tilberedt i papir) med kartofler, cherrytomater, oliven, kapers og timian
Hovedret …
serveret ved bordet
Indbagt agerhøne
Gråandbryst i sursødsauce med lollandsk qinioa
Dådyrfilet på spyd med svampe og løg på svampetatatuille
Dessert…
På buffet
Æbletrifli med mascaponecreme og paradisæblegele
Gedeost på pind
Lune glaseret babypærer med hjemmelavet solbærrom - og syltetøj
Pris 315 kr.
Med ret til ændringer forbeholdes
Menu
10. november fra kl. 17
Hønsekødssuppe med urter, kød- og melboller.
Hertil hjemmebagt brød
Andesteg m/hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler,
surt og sauce af stegeskyen
Gammeldags æblekage
2 retter 249,00 kr. 3 retter 279,00 kr.
(børn under 11 år betaler halv pris)