Events


Tarteletaften

Fredag den 18/2 fra kl. 17

Buffet med 3 slags tarteletter og 6 slags fyld

incl. en slags vegetarisk.

Spis hvad du kan

149 kr. (børn under 11 år ½ pris)

Husk bordbestilling

Mors dag 8. maj fra kl. 17

 

Forretter – vælg imellem

֎ Spinatroulade af spinat m/ koldrøget laks og flødeost

    hertil salat, rejer og brød.

֎ Hjemmebagt muslingeskal m/høns i asparges.

֎ Kold rosastegt dådyrfilet på babyslat m/ rysteribs, ravigotesauce og brød.

 

Hovedretter – vælg i mellem

֎ Rosastegt lammeculotte m/krydderbagte kartofler,

     årstidens grønt, rabarberkompot og persillesmør.

֎ Unghanebryst m/ hjemmelavet pasta, grønne asparges, bagt tomat og svampesauce.

֎ Indbagt laks i butterdej, spinat og pikant ost. m/ små bagte gulerødder og asparges.

 

Desserter – vælg i mellem

֎ Hjemmelavet citronfromage m/ flødetop og nøddecrunch.

֎ Hjemmelavet flødeis m/ havens blandede bær.

֎ Jordbærdrøm – makronbund

    m/ jordbærmousse

 

Husk bordbestilling
Med ret til ændringer forbeholdes


2 retter 305 kr. 

3 retter 345 kr.

Dansk klassiker    

På buffet - Fra kl 17

 

31. mar

Koteletter i fad med ris - 119 kr.

Iscocktail - 50 kr.

 

30. apr

Gammeldaw's kyllingesteg - 119 kr.

Frugter med råcreme - 50 kr.

 

31. maj

Mørbradgryde m/ kartofler, ris og råkost - 119 kr.

Jordbær m/ fløde - 50 kr.

 

30. jun

Mælkeærter og hønsefrikassé - 119 kr.

Rabarbergrød m/ fløde - 50 kr.

 

Børn under 11 år 55 kr.

Køkkenet lukker kl. 20.00 - Med ret til ændringer forbeholdes

 

Husk bordbestilling

Appitizer…

Et glas bobler… serveret ved bordet

Pølser og ærtepuré

 

Foretter…

Portionsanrettet på buffet

Røget dyrekølle på hjemmebagt surdejsbrød med syltede lokale rødløg

Fiskepaté af lokal fangede fisk på salat

Fasanbryst omviklet med panchetta hertil jordskokker

Hertil hjemmebagt brød

 

Fiskeret …

Serveret ved bordet

Torsk en papilotte (tilberedt i papir) med kartofler, cherrytomater, oliven, kapers og timian

 

Hovedret …

serveret ved bordet

Indbagt agerhøne

Gråandbryst i sursødsauce med lollandsk qinioa

Dådyrfilet på spyd med svampe og løg på svampetatatuille

 

Dessert…

På buffet

Æbletrifli med mascaponecreme og paradisæblegele

Gedeost på pind

Lune glaseret babypærer med hjemmelavet solbærrom - og syltetøj

 

Pris 315 kr.

Med ret til ændringer forbeholdes

Mortensaften 2021 på Den Gamle Møllegaard

Menu

10. november fra kl. 17

Hønsekødssuppe med urter, kød- og melboller.

Hertil hjemmebagt brød

Andesteg m/hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler,

surt og sauce af stegeskyen

Gammeldags æblekage

2 retter 249,00 kr.  3 retter 279,00 kr.

(børn under 11 år betaler halv pris)

Top