Events


Fra kl 17

Vælg 2 eller 3 retter

Forretter

Til alle forretter hører hjemmebagt brød

Bresoula (Italiensk lufttørret og saltet oksefilet) på salat med syltede urter og citrusolie

Lunt kyllingespyd med bagte tomater og mangocreme

Skaldyrscocktail med dildcreme

 

Hovedretter

Helstegt oksefilet med bagte små kartofler, grillede squash, smørdampede gulerødder og pebersauce.

Stegt unghanebryst på fuldkorns couscous, ristede druer, æbler og valnødder. Hertil svampesauce

Tunsteak med bagte urter, urtesmør, dampede grønne asparges og ristet rugbrød

 

Desserter

Isroulade på solbærcollis

Hjemmelavet chokolademousse med saltmandler og jordbær

Mazerintærte med rabarberkompot og marinerede abrikoser

 

2 retter 215 kr.

3 retter 275 kr.

Med ret til ændringer forbeholdes.

Kun mod forudbestilling

Danske klassikere som buffet

Kun 99 kr.- børn under 11 år 50 kr.

 

30. september

Stegt flæsk

99 kr.

Brombærtærte

45 kr.

 

31. oktober

Gammeldaws oksesteg m/ kartofler,
skysauce, grøntsager, sødt og surt.

99 kr.

Friske frugter og råcreme     

45 kr.

 

30. november

Stegt nakkefilet m/ kartofler,
hj. lavet rødkål, surt og skysauce

99 kr.

Æblekage

45 kr.

 

30. december

Kogt torsk

99 kr.

Irish coffee

45 kr.

 

Køkkenet lukker kl 20.00 - Med ret til ændringer forbeholdes

 

Husk bordbestilling

Italiensk buffet

31. august

Kl 18.00

Parmaskinke m/ melon * caprese * vitello tunno * cannelloni * Kaninragoût *

 

muslinger i spicy fløde * ovnbagte kødboller på tomat/kartoffelbund *

 

risotto med svampe * polenta * fennikelsalat m/ citrus * bruchetta m/ svampe*

 

saltimbocca * melanzane * italienske pølser * kyllingebryst på rosmarinspyd *

 

porchetta m/ urter, hvidløg og øl * brød og grissini * tiramisu *

italienske oste * panna cotta m/ krydrede æbler

 

Med ret til ændringer forbeholdes

Pris pr. person 269 kr.

Børn under 11 år halv pris

Kun mod forudbestilling, arrangementet gennemføres kun ved min. 30 tilmeldte

 Vildtarrangement 2018 fra kl 18

Vildtbuffet 27. oktober 2017

       Fra 18- 18.30

                     Et glas mousserende

Ved bordet serveres:

Dådyrtatar på rugbrødssnitte m/ løg/chilevinagrette

Mozzarella wrap m/ pesto og rejer

Jagthorns blæserne underholder

 

18.30-ca 19.30   Forretter

Vildt consommé

                      Rulle af dampet kuller med porre/peber flødeost

                                      Hertil hjemmebagt brød og dressing

 

 

Ca. 19.30    Hovedretter

Krydderpankopaneret sej

Cannerolli (pastarulle) m/ fasan

Øl        Ølbraiseret fasan m/ glaseret gulerødder og linser

Hare empanadas (ragoût i brødpakke)

Helstegt gråand m/ bagte æbler m/ rosmarin

Sprængt gås m/ peberrodssauce og spidskål

Wok af dyr i sur/sød sauce

Dyrekøllesaltimbocca på osteglaseret æbler

Dyrevildtsauce

Bagte jordskokker m/ grønkålssalsa

Hjemme syltede sveskeblommer

Kartoffelgratin

Saltbagte små kartofler

 

Desserter

Pannecotta m/ paradisæblegele

Brombærtærte

Ost - blå Grube, smørbar m/ æblechutney

Pris 269 kr.

Med ret til ændringer forbeholdes

Mortensaften 2018 på Den Gamle Møllegaard

Menu

10. november fra kl. 17

Oksekødssuppe med urter, kød- og melboller.

Hertil hjemmebagt brød

Andesteg m/hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler,

surt og sauce af stegeskyen

Gammeldags æblekage

2 retter 249,00 kr.  3 retter 279,00 kr.

(børn under 11 år betaler halv pris)

Top