Events


Mors dag

Kommer når restauranten åbner igen

 

Forretter

Hjemmebagt muslingeskal m/ rejer og asparges

Røget andebryst på babysalat m/ grillet squash og rabarberkompot

Varmrøget fejølaks på hjemmebagt brødsnitte m/ røræg og grønne asparges

 

Hovedretter

Plankebøf af mør oksefilet m/ ristede champignon, urtemos og nye gulerødder hertil skysauce.

Unghanebryst på båndpasta m/ langtidsbagt tomater, grønne asparges, hertil rabarberkompot og svampesauce.

Mørbradtårn af svinemørbrad m/ små bagte kartofler, broccolitimbale, paprikasauce og mango- kålsalat

Tunsteak på rispillaf m/ urtesmør og bagte grøntsager

 

Desserter

2 hjemmebagte pandekager m/ jordbær og hjemmelavet vanilje is

Butterdejskrammerhus m/ friskt frugt og chokoladecreme

Rabarbertærte m/ softice

Iscocktail efter kokkens valg.

 

2 retter 225 kr.

3 retter 295 kr.

Dansk klassiker    

Kommer når restauranten åbner igen

På buffet - Fra kl 17

 

30. nov

Flæskesteg - 99 kr.

Ris a la mande - 45 kr.

 

4. dec

Gule ærter - 99 kr.

Kaffe/te m/ hjemmebagt kringle - 45 kr.

 

11. dec

Stegt flæsk - 99 kr.

Iscocktail - 45 kr.

 

18. dec

Grønlangskål - 99 kr.

Ostetallerken - 45 kr.

 

31. jan

Gule ærter - 99 kr.

Pangekager m/ is - 45 kr.

 

Børn under 11 år 50 kr.

Køkkenet lukker kl 20.00 - Med ret til ændringer forbeholdes

 

Husk bordbestilling

Vildt -og fiske arrangement

Kommer når restauranten åbner igen 

Fra 18-ca 18.30

Ankomst og ved bordet serveres et glas mousserede vin, dertil

Stegt kammusling på rosmarinspyd m/ærtepuré og ristet solsikkekerner

Sandwich m/ helstegt dådyrmørbrad

 

18.30- ca. 19.30   Forretter

Fasansuppe m/ urter fuglekød og hjemmebagt brød

Lakserilette  på agurk m/ citrusolie

Vildandelår a la confit  på bagte rødbeder og gulerod

 

Ca. 19.30   Hovedretter

Dådyrrulle på ratatuille

Raviolipasta m/ hakket dådyr vendt i salviesmør

Helstegt dådyrkølle på blomkål/kartoffelpuré m/ baconsmør

Stegt gåsebryst på kartoffelbund m/ orangesauce

Indbagt harefilet vendt i sesam m/ rosenkål og miniløg

Torskefilet viklet i porre på rød tapenade

 

Salat af hjertesalat, granatæble, æble og spidskål

Waldorfsalat

 

Desserter

Ost, sort castello m/ hjemmebagt brødsnitte og marinerede æbler og bagt peberfrugt

Stikkelsbærtærte

Browniesnitte med brombærcreme

 

Alt anrettet på buffet i små portioner

 

Pris pr pers. 289 kr.

(Med ret til ændringer forbeholdes)

 

Mortensaften 2021 på Den Gamle Møllegaard

Menu

10. november fra kl. 17

Oksekødssuppe med urter, kød- og melboller.

Hertil hjemmebagt brød

Andesteg m/hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler,

surt og sauce af stegeskyen

Gammeldags æblekage

2 retter 249,00 kr.  3 retter 279,00 kr.

(børn under 11 år betaler halv pris)

Top