Mors dag
Kommer når restauranten åbner igen
Forretter
Hjemmebagt muslingeskal m/ rejer og asparges
Røget andebryst på babysalat m/ grillet squash og rabarberkompot
Varmrøget fejølaks på hjemmebagt brødsnitte m/ røræg og grønne asparges
Hovedretter
Plankebøf af mør oksefilet m/ ristede champignon, urtemos og nye gulerødder hertil skysauce.
Unghanebryst på båndpasta m/ langtidsbagt tomater, grønne asparges, hertil rabarberkompot og svampesauce.
Mørbradtårn af svinemørbrad m/ små bagte kartofler, broccolitimbale, paprikasauce og mango- kålsalat
Tunsteak på rispillaf m/ urtesmør og bagte grøntsager
Desserter
2 hjemmebagte pandekager m/ jordbær og hjemmelavet vanilje is
Butterdejskrammerhus m/ friskt frugt og chokoladecreme
Rabarbertærte m/ softice
Iscocktail efter kokkens valg.
2 retter 225 kr.
3 retter 295 kr.
Dansk klassiker
Kommer når restauranten åbner igen
På buffet - Fra kl 17
30. nov
Flæskesteg - 99 kr.
Ris a la mande - 45 kr.
4. dec
Gule ærter - 99 kr.
Kaffe/te m/ hjemmebagt kringle - 45 kr.
11. dec
Stegt flæsk - 99 kr.
Iscocktail - 45 kr.
18. dec
Grønlangskål - 99 kr.
Ostetallerken - 45 kr.
31. jan
Gule ærter - 99 kr.
Pangekager m/ is - 45 kr.
Børn under 11 år 50 kr.
Køkkenet lukker kl 20.00 - Med ret til ændringer forbeholdes
Husk bordbestilling
Vildt -og fiske arrangement
Kommer når restauranten åbner igen
Fra 18-ca 18.30
Ankomst og ved bordet serveres et glas mousserede vin, dertil
Stegt kammusling på rosmarinspyd m/ærtepuré og ristet solsikkekerner
Sandwich m/ helstegt dådyrmørbrad
18.30- ca. 19.30 Forretter
Fasansuppe m/ urter fuglekød og hjemmebagt brød
Lakserilette på agurk m/ citrusolie
Vildandelår a la confit på bagte rødbeder og gulerod
Ca. 19.30 Hovedretter
Dådyrrulle på ratatuille
Raviolipasta m/ hakket dådyr vendt i salviesmør
Helstegt dådyrkølle på blomkål/kartoffelpuré m/ baconsmør
Stegt gåsebryst på kartoffelbund m/ orangesauce
Indbagt harefilet vendt i sesam m/ rosenkål og miniløg
Torskefilet viklet i porre på rød tapenade
Salat af hjertesalat, granatæble, æble og spidskål
Waldorfsalat
Desserter
Ost, sort castello m/ hjemmebagt brødsnitte og marinerede æbler og bagt peberfrugt
Stikkelsbærtærte
Browniesnitte med brombærcreme
Alt anrettet på buffet i små portioner
Pris pr pers. 289 kr.
(Med ret til ændringer forbeholdes)
Menu
10. november fra kl. 17
Oksekødssuppe med urter, kød- og melboller.
Hertil hjemmebagt brød
Andesteg m/hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler,
surt og sauce af stegeskyen
Gammeldags æblekage
2 retter 249,00 kr. 3 retter 279,00 kr.
(børn under 11 år betaler halv pris)