Kommende

Events

Mors dag

14. maj 2023 fra kl. 17.00

Bestilling på telefon

Mere info

Forretter – vælg imellem

  • Røget fasanbryst på salat med hjemmesyltede svesker, krydderurtedressing og hjemmebagt brød.
  • Hjemmebagt muslingeskal med høns i asparges.
  • Dampet kulmule på salat med peberfrugtpesto, lime/agurksalat og hjemmebagt brød.

Hovedretter – vælg i mellem

  • (Til 2 personer) Côte de boeuf med svampecreme i kartoffelbåd hertil baconbønner og bagte gulerødder.
  • Planke kyllingesteak eller laks med kartoffelmos, urtesmør, løgmix og bagt græskar.
  • Rosastegt lammeculotte m/krydderbagte kartofler, årstidens grønt, rabarberkompot og persillesmør.

Desserter – vælg i mellem

  • Chokolademousse med saltet valnøddekrokant.
  • Mangomuffin med solbærcreme.
  • Iscocktail af hjemmelavet is efter kokkens valg.

Husk bordbestilling
Med ret til ændringer forbeholdes

2 retter:  315 kr.

3 retter:  355 kr.

Dansk klassiker

Buffet – Fra kl 17.00

Bestilling på telefon

Dato og retter

28. feb

  • Gule ærter – 139 kr.
  • 2 pandekager m/ is – 50 kr.

31. marts

  • Tarteletbuffet m/ 5 slags fyld – 139 kr.
  • Frugter med råcreme  50 kr.

30. april

  • Ingen klassisk ret da vores lokaler er fuldt booked

31. maj

  • Gammeldaws kyllingesteg – 139 kr.
  • Rabarbergrød m/ fløde  50 kr.

    Børn under 11 år 65 kr.

    Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes

    Husk bordbestilling

    Høstmarked- og fest

    3. september 2022 fra kl. 11.00

    Bestilling på telefon

    Dato og retter

    30. dec.

    • Kogt torsk- 139 kr.
    • Irish coffee (dobbelt)  50 kr.

    31. jan.

    • Smørrebrødsbuffet

      Incl en alm. Øl/sodavand – 139 kr.

    • Kaffe og hjemmebagt kringle – 50 kr.

    28. feb

    • Gule ærter – 139 kr.
    • 2 pandekager m/ is – 50 kr.

    31. marts

    • Tarteletbuffet m/ 5 slags fyld – 139 kr.
    • Frugter med råcreme  50 kr.

    30. april

    • Stegt flæsk- 139 kr.
    • Citronfromage  50 kr.

    31. maj

    • Gammeldaws kyllingesteg – 139 kr.
    • Rabarbergrød m/ fløde  50 kr.

    30. juni

    • Helstegte skrubber
      m/ kartofler og perillesovs- 139 kr.

    • Rødgrød med fløde  50 kr.

    Børn under 11 år 65 kr.

    Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes

    Husk bordbestilling

    Gin & Tapas

    7. oktober 2022

    Bestilling på telefon

    Mere info

    I aften serveres gin og tonic til alle anretninger. Drinken består af 40 ml gin og 100 ml tonic

    Til velkomst serveres

    • Bertha´s Revenge Sloe Gin 25 % og Bermondsey tonic, hertil lette snacks

    Som forret

    • Dildmarineret rejer, laksesoufflerose og lun torsk m/palmekål og lun aspargessauce
    • Hertil hjemmebagt brød
    • Serveres med Four Jiggers Gin 44,4 % og Archibald Tonic

    Som hovedret

    • Langtidsstegt oksebryst på grov urtemos. Lammeculotte på kamut (orientalsk hvedesort) med bagte gulerødder. Dådyrragoüt med polenta hertil salat i glas.
    • Serveres med Skin Gin 42 % og Indi lemon Tonic.

    Som dessert

    • Græskartærte, pæresorbet og brie med figenmarmelade og kiks
    • Serveres med Slingsby Rhubarb Gin 40% og Bermondsey Tonic

    Pris pr. person  499,-

    Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltager

    Husk bordbestilling

    Fiske- og vildtaften

    28. oktober 2022

    Bestilling på telefon

    Mere info

    Alt serveres ved bordet som anretninger

    Starters ved ankomst m/ et glas bobler

    • Bruchetta med surimi og humus
    • Tigerreje i peberfrugtpesto
    • Paté af fasan tilsmagt m/ cognac hertil havtornmarmelade

    Forretter

    • Dildgravad torsk m/ tangsalat
    • Hjemmelavet forårsrulle med rødder og dådyr
    • Knivmusling på lun pastasalat

    Hovedretter

    • Æbleflæsk lavet over bål i haven, af lokale æbler og ”flæsk” af Gåsebryst
    • Kulmule i æblechutney på bagt kartoffel i citrusolie
    • Dådyrfilet på perlespelt med rysteribs og edamamebønner

    Dessert

    • Brombærfromage
    • Æblemuffin
    • Vesterhavsost med kvæde”brød” og kiks

    *Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes

    Pris pr. person 325 kr.

    Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere

    Husk bordbestilling

    Mortens Aften

    10. november 2022 fra kl. 17.00

    Bestilling på telefon

    Mere info

    Alt serveres ved bordet som anretninger

    Starters ved ankomst m/ et glas bobler

    • Bruchetta med surimi og humus
    • Tigerreje i peberfrugtpesto
    • Paté af fasan tilsmagt m/ cognac hertil havtornmarmelade

    Forretter

    • Dildgravad torsk m/ tangsalat
    • Hjemmelavet forårsrulle med rødder og dådyr
    • Knivmusling på lun pastasalat

    Hovedretter

    • Æbleflæsk lavet over bål i haven, af lokale æbler og ”flæsk” af Gåsebryst
    • Kulmule i æblechutney på bagt kartoffel i citrusolie
    • Dådyrfilet på perlespelt med rysteribs og edamamebønner

    Dessert

    • Brombærfromage
    • Æblemuffin
    • Vesterhavsost med kvæde”brød” og kiks

    *Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes

    Pris pr. person 325 kr.

    Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere

    Husk bordbestilling

    Åbningstider

    Efter aftale og ved vores events

    Telefontid: 9.00 -21.00

    Anmeldelser

    Det mener vores gæster

    Ole Rex
    Ole Rex
    5. Oktober, 2022.
    Hyggeligt og autentisk sted. Fantastisk mad og service fra køkkenet.
    Helle Utermøhl
    Helle Utermøhl
    3. Oktober, 2022.
    Lækker mad, hyggelig stemning, sødt personale. Dog lidt dårlig akkustik når der er mange mennesker
    Peter Ottosen
    Peter Ottosen
    5. Juni, 2022.
    Henning safranski
    Henning safranski
    30. April, 2022.
    William Bergmann Børresen
    William Bergmann Børresen
    17. April, 2022.
    Gitte Nordlund Thage
    Gitte Nordlund Thage
    21. Marts, 2022.
    Lauritz Freundt
    Lauritz Freundt
    7. Marts, 2022.
    Line Ladving
    Line Ladving
    6. Marts, 2022.
    Bent Rasmussen
    Bent Rasmussen
    27. Februar, 2022.
    Det var rigtigt godt vi kommer igen 👍
    Uffe Petersen
    Uffe Petersen
    26. Februar, 2022.