Mors dag
14. maj 2023 fra kl. 17.00
Bestilling på telefon
Mere info
Forretter – vælg imellem
- Røget fasanbryst på salat med hjemmesyltede svesker, krydderurtedressing og hjemmebagt brød.
- Hjemmebagt muslingeskal med høns i asparges.
- Dampet kulmule på salat med peberfrugtpesto, lime/agurksalat og hjemmebagt brød.
Hovedretter – vælg i mellem
- (Til 2 personer) Côte de boeuf med svampecreme i kartoffelbåd hertil baconbønner og bagte gulerødder.
- Planke kyllingesteak eller laks med kartoffelmos, urtesmør, løgmix og bagt græskar.
- Rosastegt lammeculotte m/krydderbagte kartofler, årstidens grønt, rabarberkompot og persillesmør.
Desserter – vælg i mellem
- Chokolademousse med saltet valnøddekrokant.
- Mangomuffin med solbærcreme.
- Iscocktail af hjemmelavet is efter kokkens valg.
Husk bordbestilling
Med ret til ændringer forbeholdes
2 retter: 315 kr.
3 retter: 355 kr.
Dansk klassiker
Buffet – Fra kl 17.00
Bestilling på telefon
Dato og retter
28. feb
- Gule ærter – 139 kr.
- 2 pandekager m/ is – 50 kr.
31. marts
- Tarteletbuffet m/ 5 slags fyld – 139 kr.
- Frugter med råcreme – 50 kr.
30. april
- Ingen klassisk ret da vores lokaler er fuldt booked
31. maj
- Gammeldaws kyllingesteg – 139 kr.
- Rabarbergrød m/ fløde – 50 kr.
Børn under 11 år 65 kr.
Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes
Husk bordbestilling
Høstmarked- og fest
3. september 2022 fra kl. 11.00
Bestilling på telefon
Dato og retter
30. dec.
- Kogt torsk- 139 kr.
- Irish coffee (dobbelt) – 50 kr.
31. jan.
- Smørrebrødsbuffet
Incl en alm. Øl/sodavand – 139 kr.
- Kaffe og hjemmebagt kringle – 50 kr.
28. feb
- Gule ærter – 139 kr.
- 2 pandekager m/ is – 50 kr.
31. marts
- Tarteletbuffet m/ 5 slags fyld – 139 kr.
- Frugter med råcreme – 50 kr.
30. april
- Stegt flæsk- 139 kr.
- Citronfromage – 50 kr.
31. maj
- Gammeldaws kyllingesteg – 139 kr.
- Rabarbergrød m/ fløde – 50 kr.
30. juni
-
Helstegte skrubber
m/ kartofler og perillesovs- 139 kr. - Rødgrød med fløde – 50 kr.
Børn under 11 år 65 kr.
Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes
Husk bordbestilling
Gin & Tapas
7. oktober 2022
Bestilling på telefon
Mere info
I aften serveres gin og tonic til alle anretninger. Drinken består af 40 ml gin og 100 ml tonic
Til velkomst serveres
- Bertha´s Revenge Sloe Gin 25 % og Bermondsey tonic, hertil lette snacks
Som forret
- Dildmarineret rejer, laksesoufflerose og lun torsk m/palmekål og lun aspargessauce
- Hertil hjemmebagt brød
- Serveres med Four Jiggers Gin 44,4 % og Archibald Tonic
Som hovedret
- Langtidsstegt oksebryst på grov urtemos. Lammeculotte på kamut (orientalsk hvedesort) med bagte gulerødder. Dådyrragoüt med polenta hertil salat i glas.
- Serveres med Skin Gin 42 % og Indi lemon Tonic.
Som dessert
- Græskartærte, pæresorbet og brie med figenmarmelade og kiks
- Serveres med Slingsby Rhubarb Gin 40% og Bermondsey Tonic
Pris pr. person 499,-
Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltager
Husk bordbestilling
Fiske- og vildtaften
28. oktober 2022
Bestilling på telefon
Mere info
Alt serveres ved bordet som anretninger
Starters ved ankomst m/ et glas bobler
- Bruchetta med surimi og humus
- Tigerreje i peberfrugtpesto
- Paté af fasan tilsmagt m/ cognac hertil havtornmarmelade
Forretter
- Dildgravad torsk m/ tangsalat
- Hjemmelavet forårsrulle med rødder og dådyr
- Knivmusling på lun pastasalat
Hovedretter
- Æbleflæsk lavet over bål i haven, af lokale æbler og ”flæsk” af Gåsebryst
- Kulmule i æblechutney på bagt kartoffel i citrusolie
- Dådyrfilet på perlespelt med rysteribs og edamamebønner
Dessert
- Brombærfromage
- Æblemuffin
- Vesterhavsost med kvæde”brød” og kiks
*Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes
Pris pr. person 325 kr.
Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere
Husk bordbestilling
Mortens Aften
10. november 2022 fra kl. 17.00
Bestilling på telefon
Mere info
Alt serveres ved bordet som anretninger
Starters ved ankomst m/ et glas bobler
- Bruchetta med surimi og humus
- Tigerreje i peberfrugtpesto
- Paté af fasan tilsmagt m/ cognac hertil havtornmarmelade
Forretter
- Dildgravad torsk m/ tangsalat
- Hjemmelavet forårsrulle med rødder og dådyr
- Knivmusling på lun pastasalat
Hovedretter
- Æbleflæsk lavet over bål i haven, af lokale æbler og ”flæsk” af Gåsebryst
- Kulmule i æblechutney på bagt kartoffel i citrusolie
- Dådyrfilet på perlespelt med rysteribs og edamamebønner
Dessert
- Brombærfromage
- Æblemuffin
- Vesterhavsost med kvæde”brød” og kiks
*Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes
Pris pr. person 325 kr.
Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere
Husk bordbestilling
Åbningstider
Efter aftale og ved vores events
Telefontid: 9.00 -21.00
Anmeldelser