Danske klassikere
Buffet 2025 – Fra kl 17.00
Bestilling på telefon
Dato og retter
31. Marts
- Stegt flæsk – 139 kr.
- Citronfromage – 50 kr.
30. April
- Tarteletter med 5 slags fyld- 139 kr.
- Hjemmebagt kringle og kaffe/te – 50 kr.
31. Maj
- Smørrebrødsbuffet – 139 kr.
- Irish coffee eller iscocktail – 50 kr.
Børn under 11 år 65 kr.
Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes
Husk bordbestilling
Mors dag
11. maj 2025 fra kl. 10.00 – 16.00
– i huset
Bestilling på telefon
Mere info
Brunch
- Små frikadeller
- Varmrøget laks m/urtecreme
- Små pølser m/røræg og bacon
- Græskinspireret youghurt med knas
- Leverpostej m/ristede champignon
- Små grøntsagsærter
- 2 slags syltetøj
- 3 slags oste
- 2 slags pålæg
- Frisk frugt
- Pandekager m/ahornsirup, smør, diverse brød
incl. juice, kaffe og the
240 kr. pr. person.
Børn under 11 år ½ pris.
Husk bordbestilling
Fiske- og vildtaften
25. oktober 2024 fra kl. 18.00
Bestilling på telefon
Mere info
Ved ankomst et glas bobler og tapas
Alt serveres ved bordet
Forretter
- Gedeost med varmrøget gåsebryst og marinerede pærer
- Grønkålssalat med andelår, knoldselleri og valnødder.
- Skaldyrshotdog
Hovedretter
- Vildsvinekølle med enebærsauce, tranebær og pommes anna.
- Citronbagt mørksej med hvidkål og søbebrød
- Dådyrfilet med hokaidopuré, svampecreme og pastinakchips
Desserter
- Blommetrifli
- Vesterhavsost med knækrød og honningristede druer
- Jordskok og kardemommeis med chokolade grenache og nøddeknas
Pris pr. person 415 kr.
Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere
Husk bordbestilling
Mortens Aften
10. november 2024 fra kl. 17.00
Bestilling på telefon
Mere info
- Brødsnitte med laksetopping af koldrøget laks og urtecreme
eller
- Oksekødssuppe med urter, kød – og melboller hertil hjemmebagt brød
- Andesteg med hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler, surt og sauce af stegeskyen
- Gammeldags æblekage eller blommetrifli
2 retter 289 kr. pr. person.
3 retter 329 kr. pr. person.
Børn under 11 år halv pris
Husk bordbestilling
Påsken 2025
14. april til og med 21. april
– ud af huset
Bestilling på telefon
Mere info
- Æg og rejer
Fiskefilet
Tarteletter /m høns i asparges
Mørbrad m/champignon og løg
Brie med frugt
125 kr. pr. person - Marinerede sild
Æg, tomat og hjemmelavet karrysalat
Fiskefilet
Fiskesuffle rose på salat og med dressing
Ribbensteg m/hjemmelavet rødkål
Tarteletter m/høns i asparges
Ostelagkage
175 kr. pr. person
- Hjemmebagt lyst brød og rugbrød
- Smør
19 kr. pr. person - Fyldt lammekølle eller gammedags kyllingesteg med kartofler
- Hjemmelavet agurkesalat og skysauce
140 kr. pr. person
Min. 8 personer
Åbningstider
Efter aftale og ved vores events.
Telefontid: 9.00 -21.00
Anmeldelser