Mors dag
14. maj 2023 fra kl. 17.00
Bestilling på telefon
Mere info
Forretter – vælg imellem
- Røget fasanbryst på salat med hjemmesyltede svesker, krydderurtedressing og hjemmebagt brød.
- Hjemmebagt muslingeskal med høns i asparges.
- Dampet kulmule på salat med peberfrugtpesto, lime/agurksalat og hjemmebagt brød.
Hovedretter – vælg i mellem
- (Til 2 personer) Côte de boeuf med svampecreme i kartoffelbåd hertil baconbønner og bagte gulerødder.
- Planke kyllingesteak eller laks med kartoffelmos, urtesmør, løgmix og bagt græskar.
- Rosastegt lammeculotte m/krydderbagte kartofler, årstidens grønt, rabarberkompot og persillesmør.
Desserter – vælg i mellem
- Chokolademousse med saltet valnøddekrokant.
- Mangomuffin med solbærcreme.
- Iscocktail af hjemmelavet is efter kokkens valg.
Husk bordbestilling
Med ret til ændringer forbeholdes
2 retter: 315 kr.
3 retter: 355 kr.
Dansk klassiker
Buffet – Fra kl 17.00
Bestilling på telefon
Dato og retter
31. August
- Stegt flæsk – 139 kr.
- Brownie med hjemmelavet vaniljeis – 50 kr.
30. September
- Flæskesteg – 139 kr.
- Brombærtærte med hjemelavet bæris – 50 kr.
31. Oktober
- Oksesteg – 139 kr
- Citronfromage – 50 kr
30. November
- Forloren hare m/ surt og hvide kartofler og skysovs – 139 kr.
- Pandekager m/ jordbærsyltetøj – 50 kr.
30. December
- Kogt torsk – 139 kr.
- Irish coffee – 50 kr.
Børn under 11 år 65 kr.
Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes
Husk bordbestilling
Høstmarked – Horslunde
9. september 2023 fra kl. 10 – 15
Bestilling på telefon
Dato og retter
På Den Gamle Møllegaard vil der, hvis vejret tillader det, fra 11-13 blive serveret biksemad, lavet over bål. 60 kr. pr. person, lille portion 35 kr.
I resten af byen vil der være boder med øl, blomster, frugt, mm. loppemarked, opvisning med jump, ponytur, borgerforeningen sælger pølser og kolde drikke og der er MEGET mere.
Kom og nyd en hyggelig lørdag hos os.
Fiske- og vildtaften
21. oktober 2023 fra kl. 18.00
Bestilling på telefon
Mere info
Ved ankomst et glas bobler og hjemmelavet snack
Alt serveres ved bordet
Forret
- Fasanmoussé på ristet rugbrød
- Gratineret jomfruhummer
- Røget tun med persille- og peberrodscreme
Hertil hjemmebagt brød
Hovedret
- Indbagt dådyr med tranebær, valnødder og bagte rodfrugter
- Vilandelår med hvidløg, rosmarinsky og kartoffeltimbale
- Kulmule tilberedt i papir med spinat, kantarel, salviesmør og tomat
Desserttallerken
- Hybenfromage med knuste saltmandler
- Krydret brombærtærte
- Hjemmelavet friskost med æble og spidskommen
*Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes
Pris pr. person 385 kr.
Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere
Husk bordbestilling
Mortens Aften
10. november 2022 fra kl. 17.00
Bestilling på telefon
Mere info
Alt serveres ved bordet som anretninger
Starters ved ankomst m/ et glas bobler
- Bruchetta med surimi og humus
- Tigerreje i peberfrugtpesto
- Paté af fasan tilsmagt m/ cognac hertil havtornmarmelade
Forretter
- Dildgravad torsk m/ tangsalat
- Hjemmelavet forårsrulle med rødder og dådyr
- Knivmusling på lun pastasalat
Hovedretter
- Æbleflæsk lavet over bål i haven, af lokale æbler og ”flæsk” af Gåsebryst
- Kulmule i æblechutney på bagt kartoffel i citrusolie
- Dådyrfilet på perlespelt med rysteribs og edamamebønner
Dessert
- Brombærfromage
- Æblemuffin
- Vesterhavsost med kvæde”brød” og kiks
*Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes
Pris pr. person 325 kr.
Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere
Husk bordbestilling
Åbningstider
Efter aftale og ved vores events
Telefontid: 9.00 -21.00
Anmeldelser