Kommende

Events

Mors dag

14. maj 2023 fra kl. 17.00

Bestilling på telefon

Mere info

Forretter – vælg imellem

  • Røget fasanbryst på salat med hjemmesyltede svesker, krydderurtedressing og hjemmebagt brød.
  • Hjemmebagt muslingeskal med høns i asparges.
  • Dampet kulmule på salat med peberfrugtpesto, lime/agurksalat og hjemmebagt brød.

Hovedretter – vælg i mellem

  • (Til 2 personer) Côte de boeuf med svampecreme i kartoffelbåd hertil baconbønner og bagte gulerødder.
  • Planke kyllingesteak eller laks med kartoffelmos, urtesmør, løgmix og bagt græskar.
  • Rosastegt lammeculotte m/krydderbagte kartofler, årstidens grønt, rabarberkompot og persillesmør.

Desserter – vælg i mellem

  • Chokolademousse med saltet valnøddekrokant.
  • Mangomuffin med solbærcreme.
  • Iscocktail af hjemmelavet is efter kokkens valg.

Husk bordbestilling
Med ret til ændringer forbeholdes

2 retter:  315 kr.

3 retter:  355 kr.

Dansk klassiker

Buffet – Fra kl 17.00

Bestilling på telefon

Dato og retter

30. dec.

  • Kogt torsk- 139 kr.
  • Irish coffee (dobbelt)  50 kr.

31. jan.

  • Smørrebrødsbuffet

    Incl en alm. Øl/sodavand – 139 kr.

  • Kaffe og hjemmebagt kringle – 50 kr.

28. feb

  • Gule ærter – 139 kr.
  • 2 pandekager m/ is – 50 kr.

31. marts

  • Tarteletbuffet m/ 5 slags fyld – 139 kr.
  • Frugter med råcreme  50 kr.

30. april

  • Stegt flæsk- 139 kr.
  • Citronfromage  50 kr.

31. maj

  • Gammeldaws kyllingesteg – 139 kr.
  • Rabarbergrød m/ fløde  50 kr.

30. juni

  • Helstegte skrubber
    m/ kartofler og perillesovs- 139 kr.

  • Rødgrød med fløde  50 kr.

Børn under 11 år 65 kr.

Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes

Husk bordbestilling

Høstmarked- og fest

3. september 2022 fra kl. 11.00

Bestilling på telefon

Dato og retter

30. dec.

  • Kogt torsk- 139 kr.
  • Irish coffee (dobbelt)  50 kr.

31. jan.

  • Smørrebrødsbuffet

    Incl en alm. Øl/sodavand – 139 kr.

  • Kaffe og hjemmebagt kringle – 50 kr.

28. feb

  • Gule ærter – 139 kr.
  • 2 pandekager m/ is – 50 kr.

31. marts

  • Tarteletbuffet m/ 5 slags fyld – 139 kr.
  • Frugter med råcreme  50 kr.

30. april

  • Stegt flæsk- 139 kr.
  • Citronfromage  50 kr.

31. maj

  • Gammeldaws kyllingesteg – 139 kr.
  • Rabarbergrød m/ fløde  50 kr.

30. juni

  • Helstegte skrubber
    m/ kartofler og perillesovs- 139 kr.

  • Rødgrød med fløde  50 kr.

Børn under 11 år 65 kr.

Køkkenet lukker kl. 20.00 – Med ret til ændringer forbeholdes

Husk bordbestilling

Gin & Tapas

7. oktober 2022

Bestilling på telefon

Mere info

I aften serveres gin og tonic til alle anretninger. Drinken består af 40 ml gin og 100 ml tonic

Til velkomst serveres

  • Bertha´s Revenge Sloe Gin 25 % og Bermondsey tonic, hertil lette snacks

Som forret

  • Dildmarineret rejer, laksesoufflerose og lun torsk m/palmekål og lun aspargessauce
  • Hertil hjemmebagt brød
  • Serveres med Four Jiggers Gin 44,4 % og Archibald Tonic

Som hovedret

  • Langtidsstegt oksebryst på grov urtemos. Lammeculotte på kamut (orientalsk hvedesort) med bagte gulerødder. Dådyrragoüt med polenta hertil salat i glas.
  • Serveres med Skin Gin 42 % og Indi lemon Tonic.

Som dessert

  • Græskartærte, pæresorbet og brie med figenmarmelade og kiks
  • Serveres med Slingsby Rhubarb Gin 40% og Bermondsey Tonic

Pris pr. person  499,-

Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltager

Husk bordbestilling

Fiske- og vildtaften

28. oktober 2022

Bestilling på telefon

Mere info

Alt serveres ved bordet som anretninger

Starters ved ankomst m/ et glas bobler

  • Bruchetta med surimi og humus
  • Tigerreje i peberfrugtpesto
  • Paté af fasan tilsmagt m/ cognac hertil havtornmarmelade

Forretter

  • Dildgravad torsk m/ tangsalat
  • Hjemmelavet forårsrulle med rødder og dådyr
  • Knivmusling på lun pastasalat

Hovedretter

  • Æbleflæsk lavet over bål i haven, af lokale æbler og ”flæsk” af Gåsebryst
  • Kulmule i æblechutney på bagt kartoffel i citrusolie
  • Dådyrfilet på perlespelt med rysteribs og edamamebønner

Dessert

  • Brombærfromage
  • Æblemuffin
  • Vesterhavsost med kvæde”brød” og kiks

*Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes

Pris pr. person 325 kr.

Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere

Husk bordbestilling

Mortens Aften

10. november 2022 fra kl. 17.00

Bestilling på telefon

Mere info

Alt serveres ved bordet som anretninger

Starters ved ankomst m/ et glas bobler

  • Bruchetta med surimi og humus
  • Tigerreje i peberfrugtpesto
  • Paté af fasan tilsmagt m/ cognac hertil havtornmarmelade

Forretter

  • Dildgravad torsk m/ tangsalat
  • Hjemmelavet forårsrulle med rødder og dådyr
  • Knivmusling på lun pastasalat

Hovedretter

  • Æbleflæsk lavet over bål i haven, af lokale æbler og ”flæsk” af Gåsebryst
  • Kulmule i æblechutney på bagt kartoffel i citrusolie
  • Dådyrfilet på perlespelt med rysteribs og edamamebønner

Dessert

  • Brombærfromage
  • Æblemuffin
  • Vesterhavsost med kvæde”brød” og kiks

*Med ret til ændringer på råvarer forbeholdes

Pris pr. person 325 kr.

Arrangementet gennemføres ved min. 30 deltagere

Husk bordbestilling

Åbningstider

Efter aftale og ved vores events

Telefontid: 9.00 -21.00

Anmeldelser

Det mener vores gæster

Ole Rex
Ole Rex
5. Oktober, 2022.
Hyggeligt og autentisk sted. Fantastisk mad og service fra køkkenet.
Helle Utermøhl
Helle Utermøhl
3. Oktober, 2022.
Lækker mad, hyggelig stemning, sødt personale. Dog lidt dårlig akkustik når der er mange mennesker
Peter Ottosen
Peter Ottosen
5. Juni, 2022.
Henning safranski
Henning safranski
30. April, 2022.
William Bergmann Børresen
William Bergmann Børresen
17. April, 2022.
Gitte Nordlund Thage
Gitte Nordlund Thage
21. Marts, 2022.
Lauritz Freundt
Lauritz Freundt
7. Marts, 2022.
Line Ladving
Line Ladving
6. Marts, 2022.
Bent Rasmussen
Bent Rasmussen
27. Februar, 2022.
Det var rigtigt godt vi kommer igen 👍
Uffe Petersen
Uffe Petersen
26. Februar, 2022.